Friday, November 30, 2007

Вени и извънземните (само за просветени)

След дълго и мъчително проследяване на сериалите "Babylon 5", "Battlestar "Galactica", "Star Treck: Deep Space 9", "4400", с Вени съчиняваме постен и тъп сценарий - малоумна компилация от посочените сериалчета:
Минбарите* долитат с лъскавите си кораби на Земята, за да й помогнат срещу нападенията на клингоните** и силоните***. Капитан Шеридан и капитан Цицко се борят за сърцето на известната в минбарските среди посланик Дилейн. Кентаврите*/* се опитват да извлекат полза от сложната ситуация и да наложат своето господство във Вселената. Посланик Дилейн се преселва в тялото на Декс, а майор Кира се опитва да помогне на стар бейджорец*//*, който смътно й напомня за баща й, затова му прави супа от корен и му построява пещ. Всички започват да си инжектират наркотик, който ще ги дари със супер сили, но цялата ситуация се изражда. Предател от ференгите**** издава местоположението на бунтовническите сили и Доминионите***** се виждат принудени да изпратят... башибозук****** - завършва историята Вени.
_________________________________
Бележки под линия:
* Добри извънземни
** Лоши извънземни, много напреднали в технологиите
*** Нито извънземни, нито роботи, създадени от хората
*/* Не са тези кентаври, а едни други
*//* Смешни извънземни с оребрени носове
**** Гнусни извънземни с усет към търговията и интригата
***** Доминиони от Гама квадранта
****** Е, хайде сега...

1 comment:

~Gery~ said...

Ох, много сложно...
Добре, че поне половината сериали съм ги гледала, та хбвана от тук там по нещо...

Жалко, че не съм от жените, които гледат сапунки... Инак и аз щях да ти спретна една мехурчеста история как Освалдо, обичал Есмералда, а Изаура била доведена дъщеря на чичото на Хорхе от мащехата на Селесте.. (Хихихи)